Monday, March 29, 2010

~ladang hati saya~

ramai orang berkata 'dalam hati ada taman'..
tapi dalam hati saya ada ladang..hahaha
yang saya simbolikkan dengan nama dia.
agar saya boleh terus tanam dan harvest setiap masa..

;p

~beautiful weekend~

Last weekend was great.
Spending all the time with HER.
Layan muzik akustik dan puisi..
Kemudian sweet dinner..
Shopping di pasaraya bersama mama..
Bring along my little sister Nabila ke Uptown beli crocs..
And..layan muzik reggae di gig..
Semuanya berlaku dalam last weekend.
Bersama si Dia.
Since kami dekat.
Nanti kami akan berjauhan semula..
Jadi masa yang ada harus dihargai bersama.

'te quiero mucho mi carino'

mode: l.o.v.e.d

Tuesday, March 23, 2010

~skafest and skinheads~

Sabtu,20 Mac 2010 aku ke SKAFEST kat Noisy Ampang.
Event taklah layak digelar fest sebenarnya tapi effort
dan performances daripada band yang terlibat
buat aku rasa puas hati sangat.
Aku dah lama tak menjejak kaki ke
acara-acara gig jahat ni.
Dan SKAFEST buat aku skankin sampai pancit
dan sakit pinggang..hahaha
Vibe skapunk yang ligat..
penuh semangat dengan alunan muzik pantas.
Trombone..trompet dan saxsofon yang syahdu.
Buat aku sangat teruja hari itu.
Syabas buat Plague of Happiness..Johny Comes Lately..
Priceless Stupid Box..Mooda Moody..Stick No Bill
dan band-band yang lainnya..


Dan aku amat kagum bila melihat kehadiran sebilangan
rakan-rakan skinheads.
Berkepala botak..boot Dr Marten di kaki..
Ben Sherman,Lonsdale atau Fred Perry disarung rapi..
juga braces pengikat kekemasan diri.

Aku tidak kenal majoriti mereka namun kami
amat akrab dengan pantas.
Semangat brotherhood yang tulus..
Enjoy muzik..sharing knowledge dan experiences masing-masing..
Gambar di atas bukti betapa akrabnya kami.
Para remaja yang memilih untuk menjadi skinheads.
Punyai soul dan prinsip life tersendiri.

For those skinheads yang hadir petang itu..
Cheers dude!
You guys were awesome..!!
Siga saga siga saga oi!!!

hahahahahaha..
;p

Monday, March 22, 2010

~ich liebe dich!!~



~~with love..trust and loyal~~
21.03.2010-02.48am

~~HERFIZUL AKMA & KHAIRUNISA~~
status: 'in relationship'



Monday, March 8, 2010

~romantik geli-geli~


' Perempuan yang nak kat u harus realistik..
kene terima u seadanya..pendek u tu..kecik u tu..
busuk bau rokok u tu..comot u tu..sengal u tu..
romantik geli-geli u tu..hahahaha'

'ada ke romantik geli-geli?..siot la u darl'

'u tu memang romantik geli-geli..u je tak perasan..hahahaha..
candle la..minyak wangi la..coklat la...last-last coklat tu u kasi kat i..
i yang makan..i yang habiskan..tu la namanya romantik geli-geli..hahahaha'

Daripada aku nak ngadu domba terus aku ketawa sampai krem perut..hahaha
Terus hilang nak beremosi manja..hahaha

Tapi romantik geli-geli pun best gak apa???slurpp slurpp..

hahahaha

;p

Sunday, March 7, 2010

~disconnected~

While i wanna to connect..
Then suddenly i am thinking of disconnection..
Because i don't wanna being a stupid again..
So if you want me..satisfy me..
;p

Thursday, March 4, 2010

~too much too good~


my besties said:'i kesian tengok u darl..teringin mahu tengok u happy berpasangan'

and she said:'jangan involve dengan perempuan yang sangap kesepian lagi..
mereka hanya mahu ketawa dan gembira dengan kamu..
nanti bila bf mereka kembali..kamu akan disingkirkan'

kemudian saya berkata:'dan akhirnya mereka akan berkata yang saya ini terlalu baik untuk mereka'


persoalannya..adakah menjadi baik itu salah??
;p

Tuesday, March 2, 2010

~happy birthday my lovely sis Nabila~


To my little sister ROSMA NABILA..
'Happy Birthday sayang!!'

10 years..semakin membesar..hehe..
Love you sis!Always!
Jadi anak yang baik..adik yang baik..
Mak dan abang-abangmu amat sayang kamu!
Muahhh!!!

Monday, March 1, 2010

~happy birthday darling ayna!~


~01.03.1983-01.03.2010~

~happy birthday to my darling ayna~

Moga Allah pelihara kamu.
Dan doa saya sentiasa untuk kebahagian kamu

Love u!

;p

~songs from soul~


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com