Friday, May 22, 2009

~azlin joyce semakin kronik!!~

2-3 menjak ni aku makin close ngan Lin..Menjeng aku lagi sorang...Since Lin da pindah dok KL pastu dekat plak ngan umah aku..so kerap gak lah kitaorang lepak atau dinner sekali..

Dalam pada aku selalu melepak ngan menjeng sorang nih aku terperasan yang Lin semakin biol dan menjadi pelupa...semakin hari semakin teruk...

aku dah mula risau..

semakin rimas dan menyampah...

penyakit Lin dah semakin parah!!

dia lupa segala-galanya..dia lupa bayar payment kete..dia lupa bawak access card opis dia..
dan yang terbaru dia lupa pastu tertinggal kunci kete dia dalam kete aku..

padahal masa aku drop hantar dia balik umah aku dah tanya ada tak apa-apa yang tertinggal..
Lin jawab takde!

dahtu aku dah sampai umah menjeng ni call ckp kunci kete dia tinggal dalam kete aku..adeh!!!!
terpaksa la aku u-turn semula dan bayar tol untuk kali ke 6 malam tuh!!!
mahal weh tol!!!hohoho..

so sekarang aku rasa Lin dah semakin parah!!!mebi dia kene operate otak dia bagi bersih dan cuci semula!!!tak pun aku rasa system dalam saraf otak dia dah corrupt!!!

azlin joyce dah semakin kronik!
parah!
teruk!

aku berdoa jela menjeng!!
ke lu nak wa jotos pale tu banyak kali???

hahahaha...

Friday, May 8, 2009

~EP Sharpshooter out now!!!~


PERHATIAN!!!!!

EP Sharpshooter kini telah pun ada di pasaran...Korang boleh dapatkan dengan segera..
Call aku atau bandmates yang lain untuk dapatkan EP nih!!!

Mari melayan irama modern reggae sambil santai-santai dan asyur!!!!hahaha...

PEACE..LOVE.. HARMONY!!!

Tuesday, May 5, 2009

~darling ayna dan ringtone issabela dia~



Jumaat lepas(1st May 2009) secara tetiba time pagi henfon aku berbunyi..Aku yang tengah lena tido pun cuba jawab call tu even mamai..huhu..

Aku tengok nama 'Ayna' yang terpamer kat skrin henfon..Hati aku terdetik..'ni apahal plak darling aku yang sorang ni??mesti ada hal ni!!'..sebabnya dah agak lama aku tak borak ngan ayna..al-maklumlah bz memanjang jek si darling aku sorang ni..


So,sesi perbualan panjang bermula..disertai diskusi..terapi minda dan emosi..sesi mengadu domba dan sewaktu dengannya la..hehehe..macam-macam la diborakkan kitaorang berdua memandangkan dah lama tak on da phone.. Tengah best layan borak sambil berbalas pendapat..terdengar lah bunyi ringtone yang amat menarik perhatian aku..Mebi tu ringtone henfon ayna yang lagi satu..tot tet tot tet!!!lagu issabela amat merdu kedengaran!!!hahaha...

pastu aku ngan ayna sama-sama gelak!!masing-masing paham dan teruk ayna kene bahan ngan aku..cis!!muka jek ganas..minom darah kambing la..apa la..sekali ringtone lagu issabela..!!!hahaha..
kantoi la u ayna sayang!!!!issabela menjadik pujaan hati bagi ayna yang berhati tisu!!...hahaha..

kitaorang gelak dan memang ayna teruk kene bahan ngan aku..hari ni ayna bagitau aku dia dah tukar ringtone baru!!hahaha..ntah lagu apa plak kali ni dia guna..mebi lagu kumpulan spoon atau spin kot!!hahahaha..

~songs from soul~


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com